Hästtävling

Igår var jag på hästtävling och Jimmy cyklade! Det var roligt på tävlingen för denna gången förstod jag hur de red. Det var internationell tävling. De hoppade nog 1,45m Så högt var det också!
Hoppelihopp!
Jag lyckades även bränna halva ansiktet och med solglasögon, så jag ser jätterolig ut idag!
Jag har fått ett nytt jobb! Ska bli roligt, börjar på torsdag. Det är i ett call center. Vet inte så mycket mer egentligen.. får återkomma när jag har jobbat i någon vecka. Det enda som är lite tråkigt är arbetstiderna halv 1 till 9 tisdag ytill fredag och sedan 8-6 på lördagar..men man kan inte både ha kakan och äta den!
Ikväll ska vi äta våfflor för vi fick ett våffelgärn av Bengt och Carro (Jimmys chef) Ska inte alls bli tokigt!

Mat och mera Mat

Det blev ingen "äta-ur-frysen-måltid" Det blev istället Montanas! Det var smaskigt!
Äta ur frysen gjorde vi istället i måndags, det blev köttfärslimpa. Vilken underskattad rätt. Det är supergott, superlätt och man blir supermätt! Tre bra komponenter. Och att man ska ha brunsås eller gräddsås gör det hela inte sämre!
Igår gjorde jag müsli så vi har frukost en vecka till! Det är så gott med min müsli! Vad har annars hänt, inte så mycket tror jag. Vi funderar på om vi håller på att bli förkylda.. men förkylningarna velar mest fram och tillbaka.. Bryter väl ut lagom till helgen säkert! Sånt slår aldrig fel.
Bjuder på en bild på vår fina KurreKatt.

Jimmy är hemma!

Äntligen är Jimmy hemma! :) Skönt!

Igår cyklade Jimmy och jag åkte på en hästtävling ca 5 minuter därifrån. Tävlingen var inte alls rolig, jag fattade ingenting, de hade andra regler och så.. Var i alla fall kul att titta på dem och vara nära dem även om jag inte klappade på dem!
För några dagar sedan köpte jag små dekorationspumpor och karvade ut mitten så jag kunde göra så ljuslyktor! Det blev superfint. Pumpakärnorna sköljde jag och torkade av sen saltade jag dem och rostade dem i stekpannan i ca 5-7 minuter. De var så goda så de försvann innan jag hann fota dem. Får helt enkelt handla fler dekorationspumpor så vi kan rosta fler kärnor!
Idag, söndag, har vi inte gjort någonting alls, Jimmy har tvättat sin cykel och jag har stickat så det kommer ut genom öronen! Kvällen avslutas med någon "äta-ur-frysen-måltid" Det behövs ibland.

Ensam

Jimmy är ju i USA som ni vet, det betyder att jag är ensam här. Vardagarna är okej eftersom jag jobbar hela dagen men nu på helgen är det lite drygt.. Idag åkte jag till en garnaffär men den var stäng, på köpet fick jag skoskav. Så ingen lyckad dag. Idag gjorde jag istället ett första försök att göra egna ljus. Här är en bild på dem, dock en tråkig mobilbild. Om jag känner mig motivetad kanske jag tar några fina bilder på dem. Det var roligt att göra ljus, det är små minihinkar. Ska nog göra fler! Dessa är bara vita, ska prova göra några i färg också!
Vi har haft underbart väder idag, 23 grader och sol! Mycket bättre än över 30 och väldigt fuktigt som det har varit nästan hela sommaren!

Chiliplantan

Här är vår enda chili. Den är inte stor, men hoppas den växer på sig!
Men det finns några blommor så vi kan ju hoppas att blommorna blir chilisar före det blir höst!
Annars så har det inte hänt så mycket här, Jimmy åker till USA på tisdag och stannar i nästan två veckor, tråkigt! Vi var och åt på en resturang här i närheten som har goda pizzor! Träffade ett par som vi pratade med under kvällen! De var trevliga! Det är långhelg här denna helgen och det har vi firat med att änsålänge göra absolut ingenting. Väldigt skönt. Vädret är lite si och så.. det är soligt och nästan 30 grader ena minuten och sen utan att man vet det så regnar det och åskar i en timme sen återgår det till sol och varmt, mycket skumt!

RSS 2.0