Fest med Nederman

Igår lördag, var det fest med Nederman, eller egentligen en heldag för vi träffades kl 11 för att åka in till Toronto på Royal Ontario Museum. Där blev vi indelade i lag. Vi var fyra i vårt lag. Tävlingen var en engentolkning på The Amazing Race. Vi fick kort med ledtrådar/gåtor/frågor på och karta över museumet. Det var uppgifter allt från att tyda hireoglyfter till att försöka prata snällt med en skådespelare som skulle berätta vilka sminkmärken hon använde. Vi kom tvåa! Förlorade med att halvt poäng, ganska irriterande, men det var en rolig dag! Vi åke Limo-buss! Eller snarare rockbandsbuss. Typ så här såg den ut, Fast inte riktigt så fina säten!
På kvällen var det tre rättersmiddag på en trevlig restaurang. Efter maten var det dans för dem som ville!

Långhelg

Den här helgen som gått är det långhelg i Kanada, Det är Family day idag (måndag) gissar att det är tänkt att antingen hylla familjer eller att man ska göra något med sin familj. Jimmy visste sedan länge att han var ledig men Ellinor fick inte veta att hon också var ledig förrän i tisdags. Vi hade tänkt åka iväg någonstanns på en liten minisemester, men eftersom vi fick veta så sent att jag, Ellinor också var ledig så hann vi aldrig leta upp något som verkade intressant. Lika tur var det för i torsdags eftermiddag skickade Jimmys arbetskamrater hem honom eftersom han var sjuk.  Sedan dess har vi varvat varandra i soffan om vem som känner sig mest sjuk. Riktigt tråkigt och ganska drygt. Men i morgon är det jobb som gäller. Bara att släpa sig upp ur sängen och soffan!
Som plåster på såren köpte vi igår en stek som vi lagar i ugnen nu. Till det blir det potatisgratäng. Ändå ett helt okej avlsut på en långhelg!Nu får det bli bättring!

Ja, nu får det bli bättring på bloggandet!
Helgen som gick så lagade vi ribs! Det blev fall of the bone! Icas revben kan slänga sig i väggen! Så här såg de ut efter två dygn i marinad och några timmar i ugnen.
Till dessa utsökta ribs hade vi söta smileys-pommes
På alla hjärtans dag gick vi och åt på en restaurang som heter Sping Rolls. God mat till goda priser! Vi avslutade alla hjärtans dag med att köpa ett halvt dussin Munkar. Smarrigt värre!
Idag ska vi äta hemmalagad tomatsoppa!
Detta inlägget går visst i matens tecken, men det är ju så gott med mat!

Sockor

Nina dina sockor är klara!

Jobb och snö

Efter en dryg vecka på jobbet känns det bara bra och det känns som jag kommer trivas där! Jag har också hunnit med att få min första Paycheck! Alltid lika välkommet. Inte för att det var så mycket pengar - var bara lön för två dagar! Men ändå! Så idag har jag firat att jag har både har fått jobb och lön med att köpa nya skor! Dessvärre fick de beställa hem min storlek..så jag har inte fått hem dem än!
Där jag jobbar finns det massa mat som jag aldrig ens visste existerade så nu ska vi prova massa ny mat! Tillexpempel celleri, inte för att det är något konstigt men vad ska alla med det till? Var och varannan kund köper det! Jag förstår inte alls!
Vi åkte till ett annat köpcentrum idag, Erin Mills Town Centre heter det.. inte alls roligt tyvärr.. men nu har vi varit där i alla fall!
Förtillfället är det snöblandat regn som kommer uppifrån, begränsat kul! Tur vi är inomhus! Idag var det minus två gader när vi var ute! Det kändes varmt! Då är det illa, det betyder att vi har haft det jättekallt innan, det har vi. Vi har nog haft mellan -10 och -15 i säkert två veckor! Burr!

RSS 2.0