Polkagrisar

Idag har vi gjort polkagrisar! Jösses vad omständigt det var, men goda blev dem! Jag har velat göra polkagrisar ända sedan jag var liten!


Testar att mobilblogga

Långhelg för oss! Skönt att börja jobba på en tisdag:)


Måndag

Idag har jag svarat i telefonen gör första gången på jobbet! Det var lite läskigt, men det gick bra för den som ringde hade inga tokiga frågor eller något sånt! Gjorde också ca 70 telefonenkäter idag.. Ganska tjatigt efter som mer än hälften inte svarade! Det är roligt änsålänge! Nu bakar jag bröd och müsli samtidigt, det blir nybakat bröd till kvällsmat!

Helgen var väldigt lugn, jag tror vi har fått det svenska vädret.. 10 grader och regn.. I helgen ska det bli bättre 22 och sol har det lovats! Kan hoppas det stämmer!


Flygnade jocob

Lagade en ny maträtt igår, eller ny och ny.. Vi har i alla fall aldrig lagat den tillsammans! Men vi båda sa 'varför har vi aldrig lagat detta innan?' så receptet åker rakt in i vår egna kokbok!


Nya jobbet!

Nu har jag jobbat två dagar på mitt nya jobb. Det känns bra! Det är ett mycket seriöst företag men ändå avslappnat! Jag kommer svara i telefon, boka möten med kunder, göra telefonenkäter! Jag fick blommor av dem jag jobbat mest med på äpplemaeknaden! Jag bjöd dem på negobollar! Jag tyckte jag lagade jättemånga, men de tog slut på nolltid! Bra betyg!

Idag ska vi shoppa kläder till mig eftersom jag måste ha kavajbyxor måndag till torsdag, på fredagar får man ha jeans! Klippa oss ska vi också om vi har tur! Börjar se ut som två troll båda två!

Igår åt vi den första tomaten som hade mognat! Oj vad god den var!


RSS 2.0