Ojdå..riktigt dålig uppdatering igen..


Titta! Ellinor har lyckats odla bönor! Ganska så mycket förtidigt för dem, men om man planterar inne i februari får man också bönor i slutet av april.
Idag hade vi Lützen-dimma deluxe! Det var så dimmigt så att det var ljust på kvällen mycket längre än det brukar! Slå det hemma om ni kan med er värme!
När mamma, pappa och Erik var här så åkte vi till Hilton Falls en dag, där hittade vi små vårblommor, även om det är väldigt svårt att tro att det någonsinn kommer bli vår. Även om denna bild är ganska höstig så är den ändå vårig, när lilla tussilagon tittar fram!
Eftersom det nyss var påsk så har vi givetvis påskliljor hemma! Vi åt även sill och ägg på påsken!

Toronto

Igår åkte vi till Toronto, eller egenligen var vi i China..town. Hon som tog betalt på parkeringen hon pratade kinesiska med oss..
Det var riktigt mysigt där. Det är värt ett besök! Billigt är det också!
På kvällen grillade vi för tredje gången. Oj vad gott det är med grillat! Köttbiten hade vi köpt på en marknad som sker varje lördag i Toronto. Marknaden har funnit sedan 1803 om jag inte minns fel. Den heter St. Lawrence Market. Det var mysigt där, massa delikatesser. Man såg till och med där djuren hängde och blev mörare och mörare för var dag. Vi fotograferade inte där inne, men det påminner lite om Saluhallen i Lund, fast med ungerför 5 gånger så mycket folk och på två våningar. Jimmy rankade steken top 3 över de bästa stekar han har ätit i sitt liv. För ett drygt pound fint kött fick vi betala 11 dollar som blir knappt 80 kr. Löjligt billigt och löjligt gott.
Idag ska vi handla mat och handla lite kläder var tanken! I morgon ska vi få 18 grader varmt om man ska tro väderprognosen, fast dessvärre regn och åska.. men fortfarande 18 grader!

Rattle snake creek

Helgen som gick så besökte vi en skog som heter Rattle snake creek. Det kostade 12 dollar för oss att gå in. Då kan man verkligen tacka Sverige för allemansrätten.
Herr Rovfågel bodde i skogen. Det var säkert 70-80 cm i vingbredd! Stor var han i alla fall!

RSS 2.0