SNÖ

Kul att det är sol hemma i Sverige i alla fall...
Igår var det inte en snöflinga så långt ögat kunde nå...
Det suger...är nog 10 cm..Mörkt är det också.. detta är 4 på eftermiddagen!

NHL och Niagarafallen

Här kommer helgen i bilder.
Niagarafallen
Utanför hockeyn.
Maskoten anländer.
Buffalo mot Nashville. Nashville vann i 4e peroden med 4 mot 3.

Imorgon

Imorgon kommer Jimmys Pappa! Det ska bli jätteroligt :)
Helgen bjuder på Niagarafallen och NHL-hockey!
Kvällen bjuder på Taco och öl.

Dimmiga dagar

En solig morgon för några dagar sedan:
En dimmig morgon i morse:

Lördag

Gissa vad vi gjorde i morse!
En liten böna. I de andra har jag planterat Jalapenos och körsbärstomater. Hoppas på bättre lycka än de andra åren.
Nya tekoppar införskaffade vi oss idag.

Helg igen

Så var det helg igen. Här har vi regn mulet och dimma. Ibland regnar det snö och ibland snöar det regn = Aprilväder i mars. Kan bara hoppas att det blir bättre väder i april.
Om en vecka kommer Jimmys pappa! Det ska bli roligt att få Sverigebesök!
Ikväll tar vi det väldigt lugnt, funderade en halv stund på om vi skulle gå ut, men vädret kan göra det mest optimistiska deperimerad! Nu kollar vi på Dexter och sen blir det chips och dip och blåbärspaj. En riktig hemmakväll!

En regnig lördag

Vi började dagen på IKEA. Där köpte vi täcken och kuddar och lite annat. Därefter var tanken att vi skulle köpa en ny cykel till Ellinor, men efter att ha tittat på cyklar kom vi fram till att om vi frächar upp min gamla så blir den minst lika bra. Så här såg det ut när Jimmy fixade punka och satte fast ringklocka och fixade lite annat.
Vad är inte en lördagskväll? Fixa en cykel och dricka öl. Tror vi Jimmy får vuxenpoäng för det.
I samma affär som det fanns cyklar (Canadian Tire, en blandning av k-rauta och biltema) så fanns det jord, förer och krukor. Ellinor planterade och drack öl. Tror faktiskt också det får plats under katergorin "vuxenpoäng" om det sker på en lördagskväll.

Nu håller vi helg!

Nu var det helg igen! Tur är väl det! Denna helgen bjuder på ribs, majskolvar, hemmalagad chokladglass och kiwisorbet! Glassen är i frysen idag så det får bli en trevlig överraskning efter IKEA-besöket som ska ske i morgon, lördag! Vi har ätit upp lingonsylten. Då är det kris. Dags att ladda upp med ett nytt lager. Finns lite andra småsaker vi ska köpa också så det passar utmärkt! Kanske har sån tur så vi hittat
Vi ska också köpa en ny cykel till mig, Ellinor, i morgon. Den jag köpte i höstas är inte så bra...

Glömde ju en sak från festen!

Glömde berätta om det roligaste under middagen! Det var en trollkarl där! Oj vad duktig han var! Han gjorde några riktigt fräcka korttrick, men det fräckaste var nog ändå när han bad Jimmy ta av sig klockan och se vad klockan var. Hon visade 18.34. Sen bad han Jimmy säga ett nummer mellan 30 coh 70 Jimmy sa 62. Då sa trollkarlen att han skulle flytta klockan 62 minuter framåt i tiden. Han lyckades nästan flyttade den 62 minuter han flyttade den till halv 8. UTAN att röra den. Jimmy höll klockan i sin stängda hand hela tiden. Genom att nudda Jimmys hand lite nätt en gång var tillräckligt för att flytta klockan framåt! Verkligen imponerade.
Han lyckades lura mig, Ellinor, också. Jag fick ett mynt i min hand. Jag skulle lägga den i vilken hand jag ville 4 gånger. Han lyckades gissa rätt alla gånger. Jag fick till och med stå på scen!

RSS 2.0