Ikea

Gårdagen spenderades på Ikea. Efter att ha varit på IKEA i 5 timmar fick vi ändå inte med oss allt. TV-bänken fanns inte i lager, inte heller en lampa.. På ett företag som IKEA skulle det inte ens finnas på kartan att saker kan ta slut.. riktigt retligt. Vi måste ändå dit nästa tisdag och beställa hemkörning på sängen. Hoppas TV-bänken och lampan har kommit in då! Annars får vi ringa till Ingvar och skälla på honom. Vi lyckades i alla fall (tror vi) handla allt som behövs till köket och det mesta andra.. Får köra ett "uppsamlings-heat" nästa vecka!
På onsdag ska vi ha möte med tjejen som hyr ut lägenheten och skriva på alla papper, annars händer det nog inte så mycket denna veckan!
Här kommer bilder från vår trip till IKEA:
Köttbullar så klart

Nu bråkar uppladdningen av bilder igen...hoppas det fungerar lite senare. Då får ni även se bilder på vår frukost från i lördags!

Kommentarer
Postat av: Mam

Tur att Ikea finns, men visst är det så att man förväntar sig att ALLT SKA finnas där! Jag ser fram mot frukostbilder och alla andra bilder, känns som om ni är lite närmare då (hoppar gärna dock över bilder på djuren jag inte gillar!) Förstår att ni längtar till den 6/10. Jätte kram mam

2010-09-28 @ 12:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0