Rutin

Nu börjar vi så smått få rutin på vårt liv och var man ska handla och vad som är gott och vilka märken man ska passa sig för och så vidare. Men fortfarande känns det väldig vilset eftersom vi inte hittar någonstans eller vet hur allt fungerar och vad man har för rättigheter och allt sånt. Igår, onsdag var vi och skaffade Ontario Health Card. Det måste man ha så vi kan gå till sjukhuset om det skulle vara något. Sjukvården är gratis i Kanada. Det är superbra!
Jimmy övar på körteori för att kunna ta kanadensiskt körkort snart och Ellinor skriver sitt CV så det passar den kanadensiska mallen och ska förhoppningsvis ut och söka jobb nästa vecka! De anställer för julhandeln nu, så det är bara att hoppas att någon butik man bortse från att vi inte kommer vara i Kanada över jul. Annars får jobbet vänta till efter jul!
Skolan för Ellinors del är jätterolig, många nya kulturer att utforska och lära sig om, och givetvis engelskan som jag är där för att lära mig! Vi gör också mycket utanför skolan. I tisdags var vi och körde gocart till exempel!
Nu ska vi spela på vårt nya Ps3!

Kommentarer
Postat av: Mammii

Allt låter super! Kramar

2010-10-15 @ 08:56:32
Postat av: Mam

Så skönt att höra att det går bra för er. Ja det blir ju spännande med Kanadensiskt körkort, håller tummarna! Så klart att du kommer att hitta ett jobb Ellinor, lycka till båda två med körkort och jobbsök! Kram mam Solveig

2010-10-15 @ 15:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0