Ontario Sience Center

Idag åkte vi som sagt till Ontario Sience Center. Där fanns masssa saker att prova och klämma och känna på. Det bestod av sex våningar så det tog sin tid att ta sig igenom allt, men det var roligt! Där fanns allt från Dinosaurier till Tyfoner till rymden och lite där emellan!
Här har vi tyfonen och en aning suddig Jimmy i bakgrunden!


Hitta Nemo var också på besök. Det fanns som en "regnskog" som man kunde gå in i. Där bodde Skalman och hans fiskkompisar, fast Nemo fick bo i akvarium!


En rolig maskin som ändrar blixtarna efter var du sätter handen på den.

Efter vi hade varit på Sience Centret kände vi inte riktigt för att åka Downtown, så vi körde hem igen och gick på biblioteket. Nu har vi båda ett eget bibliotekskort. Det rerulterade i 4 böcker till Ellinor och en film, en film till Jimmy och ett Ps3-spel och en bok. Det bästa är att det är bara över gatan! Bibblan består dessutom av tre våningar!
I torsdags var Ellinor och besökte en "klubb" som heter Toastmasters. Det är en klubb där man lär sig att bli bättre på att prata inför folk och strukturera upp det man vill säga. Nästa vecka ska Jimmy följa med för han kunde inte i torsdags! I alla fall Ellinor vill nog börja där. Tror man kan lära sig många bra knep. Man får också en egen mentor som ska hjälpa en!
Nu ska vi alldeles strax äta lasagne!

Kommentarer
Postat av: Mammii

Hej kära ni! Nu vet jag ett ställe vi skall besöka när vi kommer i april!!!! Kramar

2010-10-31 @ 06:53:12
Postat av: Anonym

Det där verkade häftigt! Jag kan oxå tänka mig ett besök där...En jätte stor MJAU-hälsning från Nixon i dag. Kram mam

2010-10-31 @ 18:37:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0