Snön har intagit stan!

Nu har vi också fått snö, dessvärre är det sån snö som inte kommer stanna så länge! Men lyssna på julmusik och dricka ett juligt te och se snön falla ger i alla fall en illusion om att det kommer vara snö som stannar.
Det är säkert två millimeter snö, om man avrundar uppåt!
Vår balkong fick också lite snö!
Idag ska vi åka in till Toronto, de ska ha den officiella tändningen av julgranen. Det ska tydligen vara jättehäftigt för det ska vara fyrverkeriet och akrobater och lite show av det hela. Ni får se i morgon helt enkelt!
I morgon, söndag, åker Jimmy till USA i två dagar. Han ska åka dit och jobba. Ellinor får vara kvar hemma och hålla ställningarna och träna det sista på pjäsen de ska göra i skolan, En julsaga av Charles Dickens, en riktig klassiker med andra ord.

Kommentarer
Postat av: nina

Vilken liten mysig balkong ni har. Snö har vi ju också fått här i Skåne. Jimmy 12/12 är det prisutdelning för den nye klubbmästaren i 50cc. Du skulle sett han när pappa hade sänkt 65cc o han körde första gången, innan dagen var slut kunde han växla till femman också. Roligt att du också får möjlighet att arbeta i USA. Ha det bra med er.

2010-11-29 @ 18:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0