Sista turen till IKEA är avklarad

Även om det var några dagar sedan vi spelade pjäsen, här kommer några bilder:
Ellinor som Jacob Marley, Mr. Scrooges gamla kompanjon. Scrooge i tomteluva!
Scrooge får veta en otrevlig sak, att han kommer dö.
Här kommer även en klassbild:
I Bild har vi; Sverige, Italien Japan/Brasilien, Colombia, Lichtenstein, Ryssland, Peru, Canada, Vietnamn och Venezuela!
I söndags åkte vi till ikea för förhoppningsvis sista gången på länge. Vi köpte blommor och lite fler möbler och lite tavlor! När vi är klara på riktigt så visar vi bilder så klart! Och ja vi köpte både Annas Pepparkakor, glögg och lingonsylt!
Efter IKEA-besöket lagade vi ugnspannkaka! Oj vad gott det var! Att något så simpelt som ugnspannkaka kan vara så otroligt gott! Efter maten gick Ellinor till barens som är rakt över gatan. Det var karaoke-kväll. Och ja, jag sjöng! Vi skulle säga hejdå till en tjej som slutade i fredags men hon kunde inte komma, lite typiskt, men det var trevligt ändå!
Ikväll ska vi äta spagetti och köttfärssås! Det är också gottigt värre! Medan jag, Ellinor, bloggar så skruvar JImmy ihop IKEA-möbler för fullt! Det är bäst att jag hjälper honom så vi kan bli klara någon gång!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka tallanger du har Ellinor! Teater sång och allt! Ugnspannkanka är inte fel! Skönt at ni har pepparkakor o glögg oxå! Kram mam Solveig

2010-12-12 @ 11:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0