Svensk jul och svenskt nyår.

Nu har vi kommit hem, vi har handlat och vi har ätit, här i Kanada då så klart! Det är skönt att vara hemma igen! Att vara hemma i Sverige har varit supermysigt och roligt men det var stressigt! Vi har hunnit hälsa på de flesta! Julen gav många fina paket och god mat och allt vad det heter! Nyår bjöd på Kalkon i ugnen och massa festligheter! Däremellan har vi hälsat på så många som möjligt. Det var roligt med snö hemma i Sverige för här har den lilla snö som låg när vi åkte försvunnit. Hoppas verkligen att det snöar mer snart! Jag(Ellinor) är inte färdig med snön än! Jag och Jimmy har ju inte ens haft snöbollskrig!

Nu är vi lagom trötta och klockan är i våra huvuden 6 på kvällen! Hoppas vi står ut några timmar till så kanske vi slipper JetLagen på detta hållet också!
God Fortsättning!

Kommentarer
Postat av: Mam

Skönt att tillbaka resan gick bra, men det var tufft att se er gå i väg på Kastrup och det var ingen rolig bilfärd tillbaka till Asmundtorp och till det tomma hemmet. Har varit så underbart mysigt att ha er hemma, men man fattar inte hur fort 14 dagar verkligen kan gå! Nu blir det en lång längtan till maj. Hoppas att ni får snö snart! Önskar allt gott till er, stora, varma kramar mam/Solveig

2011-01-03 @ 09:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0