Montreal, Formel 1 och Regn

Montreal har bjudit på mycket regn och ännu mer regn, efter allt regn och ett avbrutet F1lopp fick vi äntligen se Vettel besegrad av Button. Surt för Vettel dock att bli omkörd när det är ett halvt varv kvar. Det bästa av allt är att det hände i kurvan som vi satt i! Dessvärre kraschade vår favorit Hamilton tidigt.. men man kan inte få allt! 
¨
Nu har vi precis varit och ätit på Baton Rouge. En stor rejäl stek blev det.
Imorgon kommer Sara! Det ska blir roligt! På tisdag morgon/förmiddag kör vi mot New York! Hoppas New York bjuder på bättre väder än Montreal.

Cykling

Helgen bestod av åska som hette duga på lördag. Blixten slog till och med ner i huset mitt emot vårt! Det var ganska coolt att se!

Söndagen bjöd däremot på sol sol sol och ca 25 grader varmt! Vi åkte till ett ställe som heter Albion Park och cyklade! Det var superbra! Jättemånga olika slingor och allt var hanterbart.. lite uppför och lite nerför lite svårt lite lätt.. lite gegga och lite torrt, lite mygg och jättemycket mygg!
Nu laddar vi inför att Mange ska komma på torsdag och bilen kör mot Montreal och Formel 1 på fredag. På måndag kommer Sara och då kör vi mot New York!

RSS 2.0