m

Nu har nästa svenska besök åkt hem för några dagar sedan! Det har varit jätteroligt att ha besök en gång i månaden av alla föräldrar och lillebror och Anders! Det gör att Sverige inte känns så långt borta, inte heller Snus, Svensk Choklad och tidningar med svensk text! Om ca två veckor kommer Siri och Mange, då ska vi åka till Montreal och se Formel 1 och sen bär det av till New York.
Jimmy har hunnit med att fylla 25 år! Nu är han vuxen på riktigt! Det firade vi med T-bone steak och en riktig tårta! För att inte tala om alla presenter!
Idag har vi städat och storhandlat. Planen att cykla blev inte så bra när det har regnat i ett dygn ungefär - blir rättt kladdigt i skogen då! Vi hoppas istället på att cykla i morgon innan det ska bli åska!
Vi ska äta grillat idag! Jimmy är nere och grillar nu faktiskt! Det blir någon form av grillad stek och en potatissallad. Hemmalagad med creme fraise, rödlök och gräslök.
Ps. Det blev supergott. Ds.

Regn och Mountainbike idag!

Idag har vi storstädat och storhandlat inför besök av Mamma Solveig och Anders.
Trots regn idag tog vi en tur till skogen för lite mountainbike.
Nu är vi smutsiga och cyklarna också:) men kul var det!
Här kommer några In Action bilder
Och någon tyckte också det var kul att leta blommor längs stigen.
Tack och hej leverpastej, nu håller vi kväll.

Cykelhelg

Igår var vi ca en timmes körning norrut i en stad som heter Barrie. Där kunde man prova olika mountainbikes från olika märken. Dit åkte vi! Oj vad vi cyklade! Ellinor provade 4 cyklar och  Jimmy provade fem. Den dyraste var bäst så klart! Men jag, Ellinor tyckte det var roligt! Så det slutade med att vi idag åkte till en cykelaffär. Vi gick inte hem med en cykel, utan TVÅ! Det blev en dyr helg med andra ord! Efter att vi hade köpt cyklarna var det bara att åka hem och äta lite lunch och byta om för att ge sig ut på en premiärtur i Hilton Falls. Dessvärre var banan en stor besvikelse. Jösses vad många stenar. Alldeles för många för vår smak och nivå av cykling. Så i veckan ska vi se om vi hittar någon annan stans att cykla. Verkar finnas jättemånga banor och slingor här i krokarna!
Jimmy och hans cykel efter vi har cyklat.
Ellinor och hennes cykel.

Sol

Det ser ut som att våren äntligen har hittat hit, nästan i alla fall! Idag var första dagen det inte regnade sedan i Lördags! Det har till och med varit soligt! 13 grader till och med! Enligt väderleksrapporten är det slut med detta eviga regnandet nu, ser det ut som! ÄNTLIGEN! Ikväll ska vi grilla korv och äta korv med bröd! Lyxigt värre! Gott i alla fall!

39 månader

Så länge har vi varit tillsammans just idag!
En bild på oss förra helgen när Mamma, Pappa och Erik var här.

RSS 2.0