Vissa dagar ska det mesta inte gå smidigt

Igår var vi på banken. Det slutade med att vi fick det värsta kontopaketet och enligt banktanten det bästa paketet..Något som för oss svenskar är konstigt är att det kostar ganska mycket att ha bankkonto och det kostar att ta ut i bankomater från andra banker än den bank man har valt..Det skapade en viss förvirrigt och en känsla av att det kostade mer än vad man tjänar på det. Antagligen är det inte så.
I förrgår skulle vi fixa ett SIM-kort till Ellinor. Så klart skulle det vara ett annat SIM-kort än de gav mig, så vi fick åka tillbaka till affären och göra ett byte. Det som kunde tagit 5 minuter tog 20 minuter. Ungefär som vår kvällsmat på The Keg. Kunde tagit 30-35 minuter från vi gick in till vi hade ätit upp. Nejdå, det tog det en timme att äta på restaurang innan rusningen. Tur det var gott.
Vi har nu lyckats enas om vilken soffa vi ska ha (antagligen). Här kommer en ganska orättvis bild på soffan som är mycket snyggare på riktigt. Det fiffiga är att man kan vända på kuddarna och sittkuddarna så det blir en soffa helt i skinn eller så kan man ha det som på bilden!
Vi ska lyxa till det och ha en fotpall också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0