Äntligen

Äntligen har vi bestämt oss för vilka möbler vi ska ha. Det har inte varit det enklaste faktiskt. När man vill att allt ska passa och matcha är det inte så lätt som man tror. Olika affärer olika nyanser av samma färger. Samma färger men olika stilar som inte passar tillsammans. För dyrt, för stort, fel färg, kanske rätt färg, ni fattar. Men idag, idag ska vi åka och betala våra möbler på en affär som heter Leon´s och till helgen ska vi till IKEA och betala möblerna där. Vi ska också handla allt som behövs i ett hem. Tänk vad mycket det är. Allt från Toapappershållare till duschhanddukar till vattenkannor och matlådor - Med andra ord, måltid nummer två kommer ätas på IKEA för det lär bli en heldag!
Ellinor har nu gått i skolan i tre dagar och tycker det är jätteroligt, jag lär mig inte bara engelska utan också mycket om sydamerikas länder (Venezuela&Brasilien).
Imorgon ska vi köpa en cykel. Eftersom Ellinor har haft sitt körkort i mindre än ett år är det inte lönt att hon tar körkort innan hon har haft det i ett år eller mer. Detta för att hon hade inte fått köra själv utan måste ha någon i bilen hela tiden. Vad är då poängen med att ha ett körkort?

Kommentarer
Postat av: Mammii

Sååå roligt allting låter! Kram kram kram till er båda!

2010-09-23 @ 10:46:27
Postat av: Olof

Ikea låter alltid kul men har en tendens att bli lite segt efter en sisådär 3h det e ju där MATSALEN kommer in i bilden, jävla ingvar han får en att stå ut flera dygn i sträck...

Låter ju som att ni rett ut alla dom vitala delarna i flytten hoppas ni får njutit en massa osså!

Ha det bästast!

Kos å klem fra Norge!

2010-09-24 @ 08:09:33
Postat av: Mam

Så roligt med möblemanget, alltid kul att få handla nytt, ja jag menar även matlådor och allt det där vitala man måste ha. Roligt med din skola oxå Ellinor och jag tycker det låter förnuftigt med en cykel. Stor kram till er, Nixon hälsar att hon mår bara bra.

2010-09-24 @ 15:33:31
Postat av: Elle-bettan :)

Heeeej :) e inne o kollar här varje dag o ser vad ni e med om men tänkte att ida får ja skriva lite så du inte tror ja har glömt er ;)låter som ni har de supermysigt :D skoj med lägenheten,vill också kunna köpa helt nya möbler :P

kramar

2010-09-24 @ 20:51:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0