Farmers Market, Oktoberfest och lite Ps3

Denna helgen här i Kanada är långhelg eftersom det är Thanksgiving. Eftersom vi inte firar det i Sverige och vi inte har några vänner här som firar det eller så så har vi helt enkelt bara fått en långhelg utan krav att fixa en hel kalkon och allt vad som hör till! Vi passade istället på att mest njuta av vårt hem som vi nästan har kommit i ordning i.
Vi var på Farmers Market igår, söndag, och handlade närproducerade korvar, majskolvar, potatis och morötter. Det var supermysigt.
Enligt tips vi har fått skulle världens näst största Oktoberfest äga rum här i närheten. Det lät kul tyckte vi så vi körde de nästan 10 milen dit för att bli superbesvikna. De hade en ganska tafatt "tysk" orkester, lite karuseller och lite olika mat och godis-stånd. Festen ska vara i en vecka. Vi var där den andra dagen så vi kan bara hoppas att det blir mer håll-igång fram mot nästa helg. Annars var det inte mycket att hurra för tyvärr. Därför fotade vi inte..
Vi har också köpt ett Ps3. Superkul. Vi har köpt ett spel som heter LittleBIGplanet som man kan spela två samtidigt. Så det har vi gjort en stor del av helgen. I fredags provade vi en irländsk pub som ligger på andra sidan gatan, det var trevligt där. I helgen har vi även passat på att inviga gymmet och poolen som finns här i huset. Det ska vi förhoppningsvis besöka regelbundet, i alla fall gymmet!

Kommentarer
Postat av: Mam

Det där lät som en jätte trevlig långhelg.

Farmers Market verkade intressant, ja det gjorde denn Irländska Puben oxå och gym och pool.

Skönt att ni har kommit till rätta och kan njuta lite av tillvaron oxå. Kram kram kram mam Solveig

2010-10-12 @ 12:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0