Toronto

Idag, lördag har vi varit i Toronto nästan hela dagen. På morgonen innan vi åkte dit hann vi med en snabb vända på biblioteket!
Bussen till Toronto tar bara 40-45 minuter snabbt och billigt! 5 dollar enkel väg! Det var svensk julmarknad. I "Toronto kommun" (GTA - Greater Toronto Area heter det här) bor det ca 3000 svenskar! Så som ni säkert förstår var det tjockt med svenskar som festade loss på Glögg, pepparkakor och lussebullar. Man kunde också köpa Abba´s sill, Zoegas, Knäckebröd och allt annat som är livsuppehållande för svenskar! Efter det gick vi en tur på standens gator och torg. Ett shoppingcenter hade en julgran som var säkert 8-10 meter hög fylld med Zwarovskikristaller! Det var 20 000 stycken i den!
Vi hittade kebab som lunch! Det var det första stället i detta land vi sett kebab och oj vad gott det var. Konstigt att detta snabbmatslandet inte förstått det här med kebab...vi får kanske öppna en kebaberia här? (nej tack). Toronto var faktiskt inte så julig som vi trodde det skulle vara vid denna tid på året. Mindre än Helsingborg! Fast när det väl var något julpynt/utsmyckning så var det ordentligt!

Kommentarer
Postat av: Mam

Så roligt det lät med svensk julmarknad! Och den där julgranen med alla Zwarovski, woaw!

Den skulle jag vilja se i verkligheten, men det går ju knappast i maj. Kram mam Solveig

2010-11-23 @ 11:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0