m

Nu har nästa svenska besök åkt hem för några dagar sedan! Det har varit jätteroligt att ha besök en gång i månaden av alla föräldrar och lillebror och Anders! Det gör att Sverige inte känns så långt borta, inte heller Snus, Svensk Choklad och tidningar med svensk text! Om ca två veckor kommer Siri och Mange, då ska vi åka till Montreal och se Formel 1 och sen bär det av till New York.
Jimmy har hunnit med att fylla 25 år! Nu är han vuxen på riktigt! Det firade vi med T-bone steak och en riktig tårta! För att inte tala om alla presenter!
Idag har vi städat och storhandlat. Planen att cykla blev inte så bra när det har regnat i ett dygn ungefär - blir rättt kladdigt i skogen då! Vi hoppas istället på att cykla i morgon innan det ska bli åska!
Vi ska äta grillat idag! Jimmy är nere och grillar nu faktiskt! Det blir någon form av grillad stek och en potatissallad. Hemmalagad med creme fraise, rödlök och gräslök.
Ps. Det blev supergott. Ds.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Yes, hemma igen, det var fantastiskt rolig att vara i Kanada och hälsa på er. Skulle kunna åka i morgon igen. Mmmm grillat är gott! Hoppas att ni får en bra mountinbikecyckeltur (Det blev ett långt ord)

Stoooor Kram mam

2011-05-29 @ 16:36:59
Postat av: Anders

Det var jättekul att se hur ni bor och lever. Lägenheten är fin, dörrvakten sisådär ibland. Ishockeyn, jättekul att ha sett även om fel lag vann enligt mig och 5000 till. Niagara är klart överreklamerat, CN Tower däremot inte!

Hissflickan som bad om ursäkt för att hissen inte hade glasgolv som den jämte... Jag tackade högre makter att jag valt rätt hiss.

Ha det bra och fortsätt berätta i ord och bild.

2011-05-29 @ 23:03:33
Postat av: Mammii

Säger som Solveig, kan tänka mig att åka i morgon igen. Längtar efter er!!! Kram kram kram

2011-05-30 @ 08:53:56
Postat av: Sara

Ps. Det lät urgott! Ds. ;)

2011-05-31 @ 22:16:00
URL: http://sara-margareta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0